FIN-10103

FIN-10103 Miss Piggy First 31.7, Espoo, Kivenlahden venekerho

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

5-7.7.2013 Hangmon Hulinat

Olimme siis tänäkin vuonna siellä. Hangon Regatassa purjehtimassa First 31.7 OD skabaa. Tai oikeestaan mun mielestä toi ei oo OD skabaa vaan OW skabaa eli One Winner tai sitten OT eli Ompas...Tylsää.

Keli oli koko työväenjuhlan, eli regatan ajan, kuin morsian. Kaunis ja hellä. Kolme päivää skigluuta shortsit ja t-paita päällä. Kaksi starttia per päivä.. Eka, toka, ja kolmas päivä olivat toistensa kopioita. Merelle kello ysi aamulla, muutama tunti kisaa sitten pizzalle ja hanggis naamaan muutaman oluen säestämänä.

Radalla tapahtumat olivat yhtä tylsiä. Lutris on noussut kalifiksi kalifin paikalle poissa olollaan loistaneen Penelopen tilalle. Lutris veti pidemmän korren kerta toisensa jälkeen. Ekana päivänä ei oikein päästy edes haastamaan. Tokana päivänä kun tuuli hieman enemmän olimme kontissa kaksi kisaa veneen mitan päässä. Silti Lutris aina ennen veskassa...Kolmas päivä sama juttu. Lutriksen tiimi Petrin kipparoimana purjehti hyvin. Se pakollinen JOS tulee nyt tässä...JOS meillä olisi ollut pari kertaa onnea eikä epäonnea niin olisimme ehkä kenties saattaneet napata yhden tai kaksi ykkössijaa. Edellä kirjoitettu ei sitten mitenkään dissaa tai mitätöi sitä faktaa, että Lutris ja Petri oli selvästi parempia. Olisiko pitänyt pestä pohja?  Totuuden nimissä sitten pitää sanoa, että Uhuru oli kahteen otteeseen viemässä meiltä kakkossijaa. Heidän epäonnellaan, hajonnut G1 ja ruuhkainen alamerkki,  Miss Piggy pääsi kuittaamaan ohi onnella ja viekkaudella.

Vaikka Lutris oli Hangon kiistaton Kingi niin positiivisena voisi pitää sen, että fliitti on kuitenkin aika tasainen. Meistä viidestä venekunnasta kuka tahansa olisi voinut viedä yksittäisiä lähtöjä. Fliitti tasaantuu ja First 31.7 klassikokaravaanarien luokka kulkee eteenpäin kuin sunnuntain krapulainen autoletka Hangosta Helsinkiin.(siis matkustajat pahassa kapulassa ei kuljettajat)

Allekirjoittanut sai Hankoähkyn..olemattomien lomien takia vene vietiin Hankoon viikkoa ennen regattaa. Regatan jälkeen vene vietiin hissun kissun takaisin Espooseen muutaman stopin kautta. Eka oli mantereelta saareen ja sitten Ellisaareen ja Jacobshamniin ja sitten himaan ja duuniin. Saatto olle kipparin lomapurjehdukset tässä...

Veneen trimmit laitan iltaisin perusteellisesti uuteen uskoon jos vaikka sitten oltaisiin nopeampia Elokuussa. Kirjasto ja Baari tyhjennetään. Rakea lisätään. Prebendiä kasvatetaan. Hilavitkuttimet rasvataan ja vatkuttimet kuoritaan. Jos ei se auta niin sitten "kromataan se"

10.000 merimailia rikki Hangossa Miss Piggy First 31.7:lla. Possuneidille kiitos kaikesta tästä!
2 kommenttia:

  1. Kiitos Juha. OT=Ompas tylsää, sitähän purjehtiminen parhaimmillaaan kilpailtaessa on - kun kaikki loksahtaa kohdalleen, ei sillä ole mitään media arvoa, mutta kun kaikki ei mene kohdalleen, niin purjehduksesta saadaan näyttävää ; ) Tällä kertaa oli vain, että Lutra Lutra teki vähiten virheitä radalla ja tuulen haistelut oppikirjojen mukaisesti ennen starttia tuotti tulosta radan reunojen valinnassa - Ompas tylsää. Kyllä Miss Piggy, Uhuru, Watatait ja Milou tarjosi pähkinöitä purtavaksi vesillä. Ei olisi tarvittu kuin yksi virhe sinne ja toinen tänne, niin tulosluettelo olisi ollut toisen näköinen ja Lutra Lutra olisi ollut... No joo.
    By the way, pieni eläintieteellinen visailu, mikä seuraavista eläinlajeista etenee vedessä nopeimmin a) koira b) porsas vai c) saukko.

    VastaaPoista
  2. Tämä on helppo. Koska Miss Piggy on eittämättä kuuluisin karsinaeläin ja tv-tähti sekä diiva ja Milou on sarjakuvahahmo niin oikea vastaus on c) saukko with a pepsodent smile. Petri kiitos viisaista sanoista! Taas tuli hieman lisää mietittävää....enkä nyt tarkoita pohjan kuntoa!

    VastaaPoista