FIN-10103

FIN-10103 Miss Piggy First 31.7, Espoo, Kivenlahden venekerho

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

28.5.13 Toka Tiistai Tussahdus...

Edellisviikon tiistis jäi väliin kun kippari kierteli Bolognassa duuniasioita. Kaipa niitäkin pitää joskus hoitaa.

Eilinen tiistis alkoi hyvin. Stebarilassa oli sellain 0-100 knts itätuuli. Välillä sutas sataa ja sitten oli taas ihan reikä. Yritin siinä sitten miettiä, että 1 genoa vai fokka. Mittareihin virta päälle ja tuulimittari on pimeä. Toisaalta kukapa sitä mittareilla purjehtii. Laitureille saapui Piggyn vakiomiehistö paitsi kokki joka oli saanut vapautuksen. Joten 1 jenniä keulaan ja possu pihalle. Ajelin pupusaaren suojaan isoa nostamaan ja samalla kattelin kaikua. Voiko toi olla oikeassa? Vettä 1,5-1,6 m. No iso ylös ja nokka alamäkeen. Ihmettelin vähän kun oli sellainen tahmea startti, vene ei oikein kiihtynyt ja oli tunnoton. Katse peräpeilin kohdalta veteen ja huomasin, että nostatimme sellaista leveetä pyörivää savivanaa perässä. Paljonkohan toi hidastaa? Mitäs pienistä kun ei pienetkään meistä. Samassa sitten päätimme vaihtaa ykkösen neloseen kertalaakista.

Startti muuten hyvä, mutta olimme sellaisen 20 sekkaa liian aikaisessa joten possu kiemurteli aikaa tappaakseen kuin pieru nahkahousuissa mutta sitten kunnon paukku (tuomariveneestä) ja eikun menoksi.

Kaikkea ei jaksa kirjottaa joten jätetään tää epäoleelinen. Kivaa purjehtimista. Ilmarinen ja Belladonna karkas kalenterilehdeltä. Violetta (Delphia 37) ja joku Dehler 35 pyöri siinä ympärillä välillä kiusaksi asti mutta sehän kuuluu asiaan.

Sijoitus 2/ jotain 7/8.

Laiturissa sitten tuulihärpäkkeet irti ja tänään ne on viety huoltoon. Hyvässä lykyssä ne on takaisin paikallaan ennen weban tonkkia..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti