FIN-10103

FIN-10103 Miss Piggy First 31.7, Espoo, Kivenlahden venekerho

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

2.6. Ahneella on -- p.skn...loppu

Sunnuntaina aamulla herätys kello 07.00 fyi fan olisi nukuttanut niin makeasti, että. Kasilta veneellä ja Mr. Jani mastossa 08.07 laittamassa tuulimittarin anturia (jossa ei ollut vikaa) takaisin kiinni. Tuulimittarista oli kärtsänny itse kone joka saatiin vaihdettua hyvin palvelevan huoltomiehen toimesta nopeasti ja helposti.
Parin tunnin motoroinnin jälkeen saavumme rata-alueelle ajoissa.

Startti 1.

Muuten startti oli erinomainen paitsi että yliastuttu. Nopean keskustelun jälkeen veneessä totesimme, että me ei aikanaan varastettu. Muuten ihan unelma kisa - olisi ollut tasarillakin hyvä sijoitus ja 31.7 luokassa ei voitto vaan ylivoimainen voitto. Maaliin saapuessa emme saaneet äänimerkkiä joten karu totuus valkeni. Yliastuttu on yli ja eihän sitä tekemättömäksi saa joten mokan karvas kalkki huuhdottiin alas kiireen vilkaa tuonti-oluella.

Startti 2.

Varovaisempi startti alamerkiltä ja ekan kryssin jälkeen 20 cm Melisanden perässä. Ajateltiin tehdä jotain muuta kun he, niin heti levarin jälkeen jiippi paaralle ja ulospäin merelle. Moka numero 2. Alamerkillä olimme sitten jo neljä kaapelin mittaa perässä. Tokalla rundilla vaalittiin sitten vain 31.7 kakkossijaa heti Menevän Melisanden jälkeen. Tappion karvas kalkki huudottiin alas laadukaalla tuonti-olueella.

Startti 3.

Pitkä odotusaika aiheutti keskustelun siirtymisen talonrakentamisesta naisiin ja takaisin joten olimme henkisesti ihan pihalla ennen kolmatta starttia. Emme esim. huomanneet sitä minkä näköjään kaikki huomasi, että rantsussa blosaa selvästi paremmin kuin merellä. Taas kerran kohtuullinen startti, ei hyvän muttei huononkaan, Menimme taas radan oikeaan reunaan, moka numero kolme; ja Lutris ja Melis menivät menojaan. Lutriksen kanssa oli hetki hyvää vääntöa ekassa alamäessä muttei riittänyt meillä rahkeet. Vikan alamäen jälkeen varmistelimme jokkisluokan sijan kolme. Tappion karvas kalkki  huudottiin alas laadukkaalla tuonti-olueella.

Selkäranka katkenneena ja henkisesti jo täysin luusereiksi lyötynä lähtö Suursaaren kiertoon ei juuri houkuta. Onko meillä vielä montakin starttia tänä vuonna?:-(                             

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti