FIN-10103

FIN-10103 Miss Piggy First 31.7, Espoo, Kivenlahden venekerho

torstai 16. toukokuuta 2013

14.5 kauden eka turahdus

Vene saatiin ajoissa purjehduskuntoon ennen kauden ekaa tiistaikisaa. Kipparin lisäksi mukaan saattiin kaksi Piggyn vakkarigastia. Keli Espoonrännissä oli kevyt, tuulta sellainen kymppi knotsia. Kippari on ruvennut laiskaksi joten purjeina alkuperäinen modifoitu dacron iso ja modattu noin kakkosjenni edessä. Kippari ei jaksa jokaiseen kissanristiäisiin vaihtaa seilejä. Näillä mennään.

Startti oli helskutan hyvä, täydessä vauhdissa ja ajallaan Ilmarisen kanssa yhtäaikaa linjan yli. Sen jälkeen me löydettiin muutamia henk.koht. Italialaisia pystytuulia joten isommat veneet menee menojaan. Startissa jäänyt "airiin" 31.7 HR tuli lähelle ja ekalla lenssillä sitten vielä tuulen shiftin takia ohi.

Sijoitus surkea 3/4 ei paljon lämmitä. Se mikä lämmittää on se, että viime vuoden hinkkaaminen näkyy miehistön osaamisessa. Eipä tarvitse kenellekkään kertoa, että "vedä tosta eikun tosta toisesta".  Niin hyvin viime kauden hinkkaus on jäänyt selkäytimeen, että nämä kaverit osaa homman vaikka unissaan ja silmät kiinni. Täytyy olla iloinen ja ylpeä näistä herroista. THANK YOU - you're the best!!!

Ainoa mikä hieman huolestuttaa on se, että kesä on kohta ohi...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti