FIN-10103

FIN-10103 Miss Piggy First 31.7, Espoo, Kivenlahden venekerho

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Rahat takaisin....kuka korvaa???

Matkaesitteessä oleva kuva on tässä joten meillä oli oikeus odottaa kivaa kisaamista auringonpaisteessa.Todellisuudessa meidän matkalla oli kylmä, märkää, satoi kuin saavista kaatamalla. Juuri Suursaaren jälkeen kuivaksi saadussa Miss Piggyssä on taas kaikki paikat märkinä.. Ei muuta kun kuivattavaa. Mahtaakohan ton saada jussiksi asuttavaan kuntoon.

En tiedä mikä hitto siinä on, että aina ne ratakisat missä me ollaan sijottumassa hyvin niin ammutaan poikki. Tätä on nyt tapahtunut parin vuoden sisällä lähes joka kisassa. Jos hyväksytään kaksi vinoa speedway rataa niin miksei sitten sitä kolmatta? Voi pärskele sentään. Eikö tossa nyt voisi laittaa vaikka niin, että kolmesta vinosta startista tiputetaan jokaiselta se huonoin pois? Kivaa se on siellä kaatosateessa lillua and for what?
Sen vuoksiko että 2/3 saadaan kisattua. Tai sitten oikeesti raaka peli päälle ja kaikki startit hylkyyn...kyllähän osallistujien pitää tämä hyväksyä kun kerta sääntö on tälläinen!

Muutenkin hyvin järjästyksessä nämä kisat. Ainakin kahden meidän luokan veneelle ilmeisesti arvottiin purjehdittu aika koska heidät pyydettiin lautakunnan alukselle asiasta keskustelemaan.

Mitenköhän ne elokuun MM-kisat. 7 ratakisaa --montakohan purjehditaan ja monellako yrittämällä? Voipi tulla pitkiä päiviä.

Vielä saisi joku viisas kertoa miksi yhteistuloksissa Kotipizza on seitsemäs ja me kahdeksas kun on samat pisteet? Eikö ton pitäisi olla jaettu seiska vai seisooko jossain että vika kisa ratkaisee?  Edit 21.59 no joo tää asia ratkaistiin näköjään niin että meidät tiputetiin 10 sijalle.Eikös lotto ole yleensä lauantaisin?

On vähän semmonen olo, että paska reissu mut tulipahan tehtyä.  Ainoa virka tälle muutama manotreeni!


4 kommenttia:

 1. Ei tainnut olla tällä ohjatulla päiväohjelmalla " Money back guarantee"- kohtaa matka-opuksessa. :)

  VastaaPoista
 2. Espoolaisen junioripurjehduksen tukemiseen meni rahat. Ok niin.

  Olisi pitänyt uskoa sääennustetta kun siellä tiedettiin päivän tapahtumat jo aamulla: sadetta ja pyörimistä.

  Odottelu oli aika jäätävää, varsinkin se, että odottelun jälkeen linja on niin vino ettei pääse styballa yli, ehkä voisi silloin jo laittaa kisan poikki.

  VastaaPoista
 3. Ahaa - no hyvä että meni junnuille.


  Kyllä Jori olet siinä oikeassa, että joku roti tähän pitäisi saada. Eniten mua korpee toi sattumanvaraisuus että laitetaan yksi kisa kolmesta poikki vaikka kaksi edellistä on ihan yhtä hanurista.

  Oli varmasti haastavat olosuhteet joten en halua ketään syytellä tai olla heittämässä ensimmäistä kiveä. Luulen vaan, että saatamme siirtyä skiglaamaan vain 31.7 skaboja kaudella 2013. En tiedä onko tämä keväinen Helskutan Horna vaivan väärti tälläisine kisoineen...

  JP / MisS Piggy

  VastaaPoista
 4. ihan yksinkertaisesti kyse on vaatimustasosta ja resurssoinneista. Minusta homma lähtee AMP:stä, jos halua nostaa kisojen tasoa olisi niin hommia muutettaisiin. Nyt kisojen lukumäärä ja paikat hoidetaan tyylillä, järjestetään kuten viimevuonna.

  Oikea paikka asioiden korjaamiseen on AMP:n vuosikokous ja henkilövalinnat toimikuntiin. Niin en nyt syytä ketään, älkää tätä nyt amp:n nykyiset jäsenet käsittäkö hyökkäyjseksi teitä vastaan. Homma vaan ei hymisemällä parane, organisaatio joka rankingsarjaa pyörittää tulee tehdä parametrit siitä millaisia kisoja järjestetään. Selvää on, että ratakisoissa tarvitaan enemmän jengiä ja kalustoa kuin saaristokisoissa. Voi olla, että kolmen ribbiä ei riitä jos siinä poijumiehet väsyy liikaa. Kahdella veneellä ei ole toivoakaan merkkien siirtelystä. Kilpailupaikkojen valinnassa tulisi ehkä kiinittää huomiota sellaisiin seikkoihin kuin, että missä on tarpeeksi matalaa poijujen helppoihin siirtoihin jne. Jos mikään seura ei sitten halua vaativampia kisoja ottaa järjestettäväkseen niin ratkotaan sitä ongelmaa sitten, nyt ongelmana on kaikenlainen velttous ja epämääräisyys joka ei kuulu urheiluun. (no ei toki kuulu kaljanjuontikaan ja sitä meillä on aina kuitenkin mukana, vaikka viimeinen näyttö sen suorituskykyä parantavasta vaikutuksesta puuttuu)
  Summa summarum: paljon on tehtävää.

  VastaaPoista