FIN-10103

FIN-10103 Miss Piggy First 31.7, Espoo, Kivenlahden venekerho

torstai 14. kesäkuuta 2012

20.5 Beastly Bacons in Prosailor Race...

Niin no on kai tässä hieman treenattukin välillä, mutta yritetään laittaa jotain näistä tärkeimmistä tapahtumista.

20.5 Sunnuntaina purjehdittiin siis tiltandeeroskisa Prosailor Race. Hoskin kauden avaus ORCi ranking sarjaan. Päivä oli kevyt tuulinen eikä ehkäpä alustavien kuvitelmien mukaan meidän keli. Starttimme oli hyvä ja eka kryssi meni hyvin ilman isompia ryssimisiä. Meillähän on vähän kaikki hakusessa kun veneeseen on tullut paljon uusia juttuja.

Kuva nyysitty Aniaran blogista / All rights Jarkko Laukkanen

Eipä siitä kisasta enää hirveesti muista. Nautinnolla pyöri jaloissa tai sitten me pyörimme heidän jaloissa ihan miten nyt vaan. Rata oli onneksi lyhennetty eikä tarvinut lillutella ihan myöhäiseen iltaan.

Miehistön tiputin pois Hoskille ja lähdin viemään venettä Stebarilaan. Samsungilla tuli surffattua tuloksia jotka
tulivatkin yllättävän nopeasti. Ensin etsin Miss Piggyn nimeä listan puolivälistä sitten häntäpäästä ja luulin jo ettei meitä noteerattu ollenkaan kun silmät osuivat ekalle riville. Kiva kauden aloitus. Tulokset tästä:

Kivaa ja kannustavaa on se, että me olemme purjehtineet Piggyllä vuodesta 2005 ja IMS/ORCi varmaan 07 alkaen lähes joka kisan. Ainakin 95 %. Viime vuonna voitimme ensimmäisen ORCi kisan ihan tsäkällä kun se oli hieman etukurja. Nyt kun voitimme toisen ORCi kisan niin heti alkoi narina mittaluvusta. No mulle ihan se ja sama.! EVVK! Siis heti kun joku X-332 ei voita niin nupinaa narinaa ja purinaa. Huomattavaa siis on, ettei kovanluokan nimet kuten esim. Tanttarella, Ilmarinen Astraia olleet kisassa mukana.  Joten eiköhän tämä nyt jää tilastovirheeksi! Don't Worry - be happy!

2 kommenttia:

  1. Muutaman kerran pikku-Firstillä kevyessä kelluneena ja useamman kerran vierestä seuranneena on pakko todeta, että First on kyllä mainettaan paljon parempi kevyen kulkija.

    Onnittelut suvereenista voitosta! Mukavaa, että pikku-Orkin tulosluetteloon saadaan hiukan vaihtelua kärkipään osalta.

    VastaaPoista
  2. Jeps, onnittelut jälkikäteen! Mittalukunarisijat on ihan perseestä! Jos ei ORCi:n mittaluvut miellytä, aina voi ryhtyä OD-kisailuun.

    -Sinko

    VastaaPoista