FIN-10103

FIN-10103 Miss Piggy First 31.7, Espoo, Kivenlahden venekerho

maanantai 7. toukokuuta 2012

Niin no...treeniä kai sitten

Kun masto on ollut pystyssä jo almanakkakaupalla, niin multa rupesi laiturissa roikkumisen tekosyyt loppumaan. Siis bändi koolle Stebarilaan ja lämppäri täysille ja nokka irti laiturista. Veneessä vielä selvästi hommat hieman kesken mutta ei se purjehtimista estä. Mastomittarit on asentamatta, dacron iso puomilla ja tuulimittari kytkemättä. Jotain muutakin on työlistalla, mutten viitsi sitä enää tuijotella. Onhan tässä nyt jo fiilistelty, hinkattu ja kiehnätty.

No asiaan päästiin, sunnuntaina kierreltiin Pupusaaren punaisen ympäri kunnes päässä rupesi pyörimmään. Koska Miss Piggyssä purjehtii kuitenkin karskeja merikarhuja niin uskallauduimme tänäänkin ulos vaikka kylmä eteläinen tuuli tuntui luuytimessä asti. Tuulta oli selvästi enemmän kuin eilen joten ajelimme tiistisradalle vetelemään venettä jonkin turvavesimerkin ympäri. Pyöriihän se kun pyörittää..

Huomenna yritämme kelluttaa Possuneidin jos vaikka saisimme ORCi mittakirjahakemuksen sisälle. Jos mittakirjan saa ajoissa niin kysymys kuuluu lähteäkkö PROSAILORIIN palelemaan vai vetäsisikö Esborännissä muutaman tuhannen vendan, jiipin, spinnun noston ja laskun treenit....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti