FIN-10103

FIN-10103 Miss Piggy First 31.7, Espoo, Kivenlahden venekerho

torstai 29. tammikuuta 2015

Me and Mrs. Jones...

"Mrs. Jones, Mrs. Jones, Mrs Jones we have a thing going on
we both know that it is wrong
but it it much too strong to let it go now"
 
En tiedä kuka alkuperäinen esittäjä on mutta minä tunnen sen Micheal Bublén esittämänä.


Miten tämä liittyy veneisiin? No ei tietenkään mitenkään paitsi että minun Mrs. Jones on kylläkin neiti-ihminen ja kaiken lisäksi varsin possumainen sellainen. Se vie kaiken ajan ja rahan. Tänäänkin oli sellainen pikainen hetki sen kanssa. Sitä saa ja pitääkin hinkata ihan mielin määrin.

Ajattelin ryhtyä toimeen kun asiat eivät edennyt kuten toivoin. Laitoin ennen joulua lahjatoivomuslistalle vain ja ainoastaan yhden asian. Tai oikeastaan vaihtoehtoisesti kaksi asiaa. Joko Arcona 380:n tai Dehler 38.n. Nyt on joulusta mennyt yli kuukausi ja näyttää siltä, ettei tule ei tipu. Nyt on eräs Espoolainen entinen nuori hieman pettynyt, surullinen ja lievästi masentunut jonka takia tarttuminen pulloon on ihan terapiaa.

Se toimeen ryhtyminen tarkoitti sitten, että Piggyn kimppuun kuin sika limppuun. Ankkuriboxista alkaen kohta on vahattu kaikki mikä vahattavissa on pilssiä myöten. Kyllä kelpaa kruisailla ensi kesänä.  Tällainen vaatimattoman kasvatuksen saanut on nimittäin vakaasti sitä mieltä, että vaikka koti on sataman pienin niin se on ainakin sataman siistein. Meinasin laittaa tuohon rekvisiitaksi Virosta tuodun juomapullon, mutta eihän sitä uskalla ettei riko lakia.

2 kommenttia:

  1. Koskas Piggy lähtee taas vesille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo kiire. Luultavasti pääsiäisenä rutistan pohjanmaalauksen sen jälkeen ulos hallista. Nosturikuskista sitten kiinni milloin veteen.

      Poista