FIN-10103

FIN-10103 Miss Piggy First 31.7, Espoo, Kivenlahden venekerho

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kevään tärkeimmät päivät

Eukko hei - sorry jos en oo ollu kotona pääsiäisenä. Olin hinkkaamassa possuneitiä. Kuten jo otsikkokin kuvaa niin koitti klubiveneilijän onnenpäivät. Pääsiäinen eli Hemppelin Helin kanssa touhuumiseen siunattu pitkä viikonloppu.

Eli siis pitkäperjantaina herätys tuntia aikaisemmin kuin arkipäivänä. Hyppy autoon ja ajo työpaikalle. Aamupäivä meni veneen alle kertyneiden tavaroiden siirtelyyn ja lattian suojaamiseen. Kevyen kenttälounaan jälkeen alkoi sitten veneilyn mukavin osio. Vesihionta. No pullollisen halpaa konjakkia ja parin välipesun jälkeen nukkumaan. Ihmeellisen niskajäykyyden takia aamulla kevyesti alkoi taas possuneidin pesu. Illalla hän sai sitten uuden kerroksen hard racing xtraa. Talkooväki a.k.a minä sain taas pullollisen halpaa konjakkia. Kaverit kyllä sano, että sen kyllä maalausjäljestä näkee, mutta nähköön.

Mihinköhän sitä kirjoittaisi iteselleen muistiin, että ei sitä ihan 7 litraa tarvita. Maalia siis. Konjakkia toki tarvitaan. Jos Tammisaaressa joku maalaa samoilla mönjillä niin sori vaan. Mä taisin tyhjentää hyllyt. Oikeasti 3,25 litralla on pärjännyt ihan hyvin. Joten seuraavan kerran investoin sitten pohjamaaleihin about vuonna 2037 mikäli minusta ei silloin jo pukkaa koiranputkia ulos.

No yritetään kääntää asia positiivisen puolelle. Vene on oikeastaan vesillelasku valmis. Muutama pieni fiilaus ja höyläys ja we are good to go!!! Toki taitaapi tässä pari viikkoa venähtää mikäli ei sitten moottorisahalla tehdä Stebarilaan Piggyn mentävää aukkoa.

Anyways kesää kohti känsät kourissa. Kauden kalenteri lyöty melkein lukkoon. Purjehditaan se mikä hotsittaa, jos ei hotsita niin ei purjehdita.

Aijoo saako sen Hard Racing Xtran jättää maalaamisen jälkeen hiomatta? Ei millään jaksaisi - enää sitä konjakkia!


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa siltä, kuin MissPiggy aikoisi korjata koko potin kaudella 2013, kun valmistelut ovat noin hyvällä tolalla, kun kanssa kilpailijoiden kiulut ovat vielä tiukasti pressujen alla suojassa takatalven räntäsateilta.
    T:Petri/LL

    VastaaPoista
  2. No jaa - tämä asia kuvastaa vain kipparin yksisilmäisyyttä. Kun talvella ei harrasta "mitään" niin voi sitä kiulua hinkata mielinmäärin. Sitäpaitsi ainahan se kotiolot voittaa!


    JP

    VastaaPoista