FIN-10103

FIN-10103 Miss Piggy First 31.7, Espoo, Kivenlahden venekerho

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kah.... damn it - it floats!!!

Kaukon Kiito a.k.a Lindholmin lavettiauto viskas Piggyn Espoonlahden kuravelliin tänään about juuri ennen sunsettiä. Eli Possuneiti on vesillä Espoossa jossa lämmin kaakkoinen pasaati hiveli skipparin punaista niskaa.

Is there any fcking sense in this???

Apropå -huomenna menee Piggyn masto punnitukseen, jotta saadaan äämmäämmäääm-kisoihin tuunattu ja totisen optimized bomaaga!7 kommenttia:

 1. Nöösipojat ne vaan vaihtelee falleja kevyemmäksi, tosikisaajat vaihtaa koko maston. Aika ammattimaista sanoisin.

  VastaaPoista
 2. Meidän proffa on muuten löytänyt VHF-antenniin RG58 kaapelin tilalle 12grammaa/metri kevyemmään version! Bonuksena vieläpä häviöt on pienemmät. Eikä maksa paljoa...

  VastaaPoista
 3. Myö ei mittään hifistellä - myö mennää iha monoluomusettinkillä. Masto o ny punnittu ja painoksi tulloo 95 kg. Painon säästö siis ulkomuistista palttiarallaa 15 kg eli kilo pär metri. Kimmo, revi siit ny si.

  Kannetaan si mieluummin seittemän koppaa kaljaa veks veneestä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli puolet kaljoista veke? Oletteko nyt ihan varmoja?

   Poista
 4. Yllättävän lähellä on Aniaran masto(84.5kg) Piggyä, kun Piggyn masto on muutama kaliberin jykevämpi ja pidempi.
  Nooh, meillä tavis perhepurjehtijoilla ei olekaan niin väliä jos masto hieman painaa :)

  VastaaPoista
 5. No Jarkko Jarkko, sovitaan nyt sit silviisiin, että jos te ootte tavis perhepurjehtijoita niin me ollaan sitten mamispurjehtijoita.

  Maston vaihdon motiivi on simppelin yksiselitteinen ja tulevat tasuri-MM-karkelot ei ollut siinä liikkeellepanevana voimana!

  VastaaPoista
 6. He He JP, kyllä Piggy on kisaraaseri meihin verrattuna. Meillä on nelihenkisen perheen retkivarustus kyydissä aurinkopaneelein koko kesän, ei jaksa kannella niitä edestakas joka viikonloppu :)

  VastaaPoista