FIN-10103

FIN-10103 Miss Piggy First 31.7, Espoo, Kivenlahden venekerho

tiistai 13. joulukuuta 2011

Jos niin hassusti käy...

Että me jatkaisimme kilpapurjehdusharrastuksen opettelua niin voisi vakavissaan tai sitten ihan leikkimielisesti piruuttaan harkita vastoin parempaa tietämystä osallistumista ainakin seuraaviin mahdollisiin ja/tai mahdottomiin purjehduskinkereihin josta tavoitteena on korkeitaan pökäsijan pökäsija tai sitten toiseksi paras pökäsija.

Isille, Äitille ja Avovaimolle tiedoksi, että jos en ole linkissä mainittuina päivinä tavattavissa on suuri mahdollisuus olemassa, että olen merellä tai sitten en...

http://www.juhariikonen.fi/ohjelma.html

Jos minulla ei ole mitään vakavaa ilmoitettavaa ennen joulua tai uuttavuotta, niin toivotellaan nyt sitten varmuuden vuoksi kaikille tutuille ja tuntemattomille että:

HAUSKAA JOULUA JA PAREMPAA UUTTA VUOTTA !! !! !!

5 kommenttia:

 1. Käy nyt ihmeessä ilmoittautumassa ainakin MM:iin; muuten voi käydä huonosti...

  VastaaPoista
 2. Mikäs kiire tässä on? Oliko maapaikkoja 50 kipaletta? Eihän kotimaisia ole vielä pariakymmentä...

  Sit vakavasti otettuna en ole olleenkaan varma, että kannattaako meidän lähteä tekemään Miss Piggyä naurunalaiseksi? Ai joo mä unohdin - liian myöhäistä jo!

  JP

  VastaaPoista
 3. No niin, lopeta nyt se ruikutus. Ilmoittautuminen sisään, uutta rättiä tilaukseen ja pohjaa hiomaan (sullahan on venekin sisätiloissa!). Ja vähän positiivisempaa asennetta :)

  -vähäpoika

  VastaaPoista
 4. WTF? No jo ny pomppas ku ei saa omalla blogilla ruikuttaa. Jo on aikohin eletty! Siis sovitaanko ny niin jotta mää ruikutan sen minkä kerkeen ja sää lopetat to henselienpaukutuksen?

  Vai vielä uusia rättilöi pitäis tilata? Ookkona joku purjemaakari vai? Kyllä ny noil vanhoil viel pari kesää purjehtii eihä ne oo edes kymmenvuotiaita vielä!! Ja pohja laittoo vai -- se on ny kyl niin jotta mustaa biltemaa vetelen jos jaksan...

  Sit viel et minkkä perskuleen takia tässä pitäs positiivisemmaksi ruveta? Ei oo kuule tarkotus, et ihimisen elo ois pelkkää naurua ja tyhyjän räkätystä. Vakavia juttuja kuule nää tällääset
  mm-purjehduskilipailut. Ei niihin tule kevytkenkäisesti ja iliman kunnon harkintaa ryhtyä....

  Kaikella rakkaudella ja kunnioituksella JP

  VastaaPoista
 5. Ruikutus on ihan hyväksi koettu psykologinen defenssi. Varsinkin semmoisen normaalitason purjehduskilpailun jälkeen.

  VastaaPoista