FIN-10103

FIN-10103 Miss Piggy First 31.7, Espoo, Kivenlahden venekerho

torstai 1. syyskuuta 2011

Laiskan letkeä kesä!!!

Miss Piggyn kipparilla on ollut näyttöähky tänä kesänä. Näppis ei ole pysynyt pöydällä, juttu ei luistannut ja muutenkin laiskottaa. Nyt kun purjehduskausi käy vähiin niin pieni anteeksipyyntö on paikallaan. Kaikki ne jotka Miss Piggyn blogia on lukenut (siis isä ja äiti) niin olen pahoillani kirjottamattomuuttani. Muuten mulla on kyllä kaikki hyvin. Avovaimolle myös tiedoksi.

Pieni meriselitys on paikallaan:

Voittoisan Volvosuursaariracen jälkeen olemme käyneet satunnaisissa kisoissa lähinnä häviämässä. Hanko - Sandhamninsta otettiin DNF jotta ehditään levätä ennen Gotland Runttia. Runtti purjehdittiin sijalle 35 tyynessä, kylmässä ja sumuisessa ruotsin kuningaskunnassa. Jos ensi vuonna pitää lähteä Stokiksesta niin viittiikö lähteä ollenkaan? Ehkä Hangon Regatta tilalle..ehkä ei.

Helsinki - Tallinnaracen kulttuurianti houkutteli paikalle seireenin lailla. Kisasta ei ole sinänsä mitään kerrottavaa. Tylsää kuin - no tämä blogi.

Espoo GP luokkamestaruuksissa kävimme purjehtimassa luokattomasti. Jostain kumman syystä Jp.n ääni on ollut kadoksissa...tulokset tässä: http://www.emk.fi/kilpailu/kilpailut/fi_FI/espoo_gp_final/_files/86149985749304071/default/first317_FINAL.pdf

Henkka Lloyd jää väliin kun pitää lähteä ruotsin uivaan venemessuun. Siis miksi HTR ja Helsingin uiva on samaan aikaan? Sitten Henkka Lloyd ja ruotsin messut samaan aikaan. No elämä valintoja täynnä. Näin tällä kertaa.

EMK syyssailaus ja Pentalan Race ehkä purjehditaan ehkä ei.

Ensi vuosi - ehkä purjehditaan kilpaa ehkä ei...

Miss Piggyn blogi - ehkä kirjoitellaan ehkä ei...

Aijoo - pitäisikö ensi vuonna kuitenkin purjehtia WHC.a tai Kopun tiistaikisoja. Nyt syksällä tuntuu siltä, että Espoonlahti kävi JP.lle ahtaaksi...2 kommenttia:

  1. Kokka ja nokka pystyyn JP. Törmäilään taas syksyllä safkan merkeissä.
    T:Esa & Ninni :)

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti Kopun tiistiksiä, siellä on hyvin firstejä, tervetuloa!

    VastaaPoista